Játék

Játék

Ti milyen gyakran kuporodtok le a csemete mellé egy-egy közös bolondozásra a kedvenc játékkal? Élményekből sosem elég: ilyen a közös játék, mely nem csak hasznos, hanem értékes és pótolhatatlan minőségi időtöltés.

Tovább

Az új játék a neten vásárolva tökéletes megoldás, ha célirányosan keresünk egy-egy gyerekjátékot, és abban az esetben is, ha nincs elképzelésünk, csak szeretnénk frissíteni a gyerekjátékokat, vagy ajándékba szánjuk azokat.

A játék webáruház azért is praktikus játékvásárlás szempontjából, mert a gyerekjátékok jól elkülöníthetően várnak a sorukra. A bébi játékok, plüssfigurák, építőjátékok, fürdőjátékok, az elsősorban fiúknak szánt barkácsszerszámok vagy a lányos játékok, azaz a klasszikus vagy interaktív babák, játék babakocsik közt könnyű megtalálni a megfelelőt. A fiú és lány játékokat is rendbe szedtük, ami természetesen nem jelenti azt, hogy egy kislány ne játszhatna a Mancs Őrjárat főszereplőivel, járműveivel.

A webáruház játék menüpontja alatt a kreatív gyerekeknek is találsz elfoglaltságot - számtalan családi játék közül válogathatsz. Játékhangszerek, kreatív és készségfejlesztő játék, szerepjáték, fajáték, társasjáték és elektronikus játék várja éberen, hogy a kosárba ugorhasson.

Jacques-Yves Cousteau*, azaz Cousteau kapitánynak tulajdonított gondolat szerint: "A játék olyan tevékenység, amelyet nem lehet elég komolyan venni." Ez bizony így van! Vedd komolyan, de játssz könnyedén!

*Jacques-Yves Cousteau francia tengerkutató, felfedező, természettudós, filmkészítő. Egész életét a tenger felfedezésének szentelte.

Tovább