Használt ruházat

Használt ruházat

Add meg a módját, ne sajnáld az időt - nézz körül alaposan a ruhák között! Garantáltan téged is elkap a láz, mert pontosan tudjuk, a minőségi használt ruhák közt vadászni jó, akár használt lány, használt fiú vagy újszerű női ruháról van szó. Könnyű dolgod lesz, hiszen méret szerint válogathatsz az összes használtruha-termék között.

Minden egyes használtruha-darabot töviről-hegyire átnézünk. Mivel másodkézből való portékáról van szó, a használt női ruhák között előfordulnak kisebb hibák a rucin. Ezeket azonban külön "polcon" tároljuk (használt ruházat - használt női ruházat - apró hibás női ruhák), és minden egyes termék esetében korrekt módon jelezzük a ruha baját. Így könnyen mérlegelhetsz az ár-érték tekintetében. Egyértelmű hogy hordhatatlan, csúnya használt női ruha, gyerekruha nem kerül a webáruház polcaira!

A NOÁR webshop azokra a családokra fókuszál, akik tudják, lehet igényesen öltözködni minőségi second hand ruhák online vásárlásával is, így időt, pénzt, energiát spórolhatunk. Sőt, az apukákat is praktikusan be lehet vonni a vásárlásba. 

A használtruha árusítása mellett nagy hangsúlyt fektetünk azokra a termékekre is, melyek a mindennapi babagondozáshoz szükségesek, és megkönnyítik a szülők feladatait.