Sapka, sál, kesztyű

Sapka, sál, kesztyű

Nincs az a rés, melyen keresztül utat talál a hideg a gyerekhez, ha van egy remek sapka, sál, kesztyű a ruhatárában. A kicsit hidegben is ki kell vinned a szabadba, hiszen „kültéri használatra rendkívül alkalmasak”, sőt!

Nézet:
Sorrend:

Egy gyermek ruhatárából sem hiányozhat a kényelmes, strapabíró sapka, sál, kesztyű, melyeket a hidegebb őszi és téli napokon hordhat kint a szabadban. A NOÁR webshopban kedvező áron juthatsz hozzá a sapkákhoz, sálakhoz, kesztyűkhöz gyermeked számára. Bármelyikre is van szükséged nálunk jó helyen jársz. A legegyszerűbb, ha kabát, dzseki vagy overall mellé választasz egy kényelmes sapkát, sálat, kesztyűt, de természetesen ha csak az utóbbiakra van szükséged, akkor is nézz szét webshopunkban, hiszen a rendelés nincs összeghez vagy darabszámhoz kötve. 

A Noár kínálatában kényelmes, puha, kinti játékhoz vagy épp hóember építéshez is alkalmas sapkát, sálat, kesztyűt találsz. Nem csak fazonokban, de színekben és mintákban sincs hiány, minden gyerkőc találhat magának olyat, amiket szívesen hord, legyen az állatmintás, vagy épp mókás formájú.

A sapka, sál, kesztyű is jöhet akár házhoz.

Válaszd a virtuális vásárlást: pár gombnyomás, és a kiválasztott áru már úton is van az általad megadott címre. Van ettől kényelmesebb, gyorsabb és egyszerűbb módja a bevásárlásnak? Ha sapkát, sálat vagy akár csak egy kesztyűt vásárolnál nálunk, ezt is megteheted, a NOÁR webshopban nincsen minimális rendelési érték. A webshopban rendelt összes terméket postázzuk az ország bármely pontjára. A rendelésed kifizetheted előreutalással vagy akár utánvéttel is.