Body, kombidressz

Body, kombidressz

Pár mozdulat, és már fel is tárul előttünk a pelenka titka – eljött a csere ideje? Ráadásul nincs kint a pocak és védve van a derék is. Kevés praktikusabb gyerekruha van, mint a gyerek body, kombidressz.

Nézet:
Sorrend:

Ezek sosem mennek ki a divatból és színvilágban folyamatosan megújulnak. A NOÁR webshop nagy választékban kínál praktikus, divatos és kényelmes gyerek bodykat, kombidresszeket. A választék valóban bőséges és folyamatosan bővül. Többféle szín és minta közül válogathatsz, tetszésed szerint vásárolhatsz Minnie, Mickey, Unikornis vagy akár  feliratos bodyt, kombidresszt. A NOÁR webshopban igazi különlegességet is találsz, amelyek már önmagukban is gyönyörűek, de az egyszerűbb bodyk, kombidresszek is ugyanúgy elérhetőek.

A NOÁR-ban a legjobb magyar gyerekruha gyártók modelljeiből válogathatsz, mindezt a lehető legjobb áron. A Scamp kínálatában például találsz macis, cicás, feliratos bodykat, kombidresszeket, de találsz akár egyszerűbb csíkosakat is. Igazán gyönyörű, kényelmes, pamut bodykat, kombidresszeket kínál az Asti is. Az Unikornis, majmos, Fisher-Price mintáktól kezdve az örök kedvenc Minnie, Mickey-ig. A Kynga elsősorban az egyszínű modelljeit kínálja a NOÁR webshopban, de különböző vicces feliratú bodyk, kombidresszek is kaphatók a gyártótól.

A NOÁR webshop széles kínálattal vár. Ha konkrét elképzelésed van a kívánt darabról, szűrhetsz nem, karakter, méret szerint, de akár azt is beállíthatod, hogy milyen anyagú bodyt, kombidresszt szeretnél és megadhatod az árfekvést, ami számodra megfelelő. Ha nem tudod pontosan milyet szeretnél, akkor böngészd végig a kínálatot, és azt választhatod amelyik épp megtetszik. A vásárlás így még élvezetesebb is. A NOÁR-ban kiválasztott bodyt, kombidresszt pár perc alatt megvásárolhatod, mi pedig néhány napon belül postázzuk neked az ország bármely pontjára.