Akció

Akciók - Eljött a nagy bevásárlás ideje?

Intézd el a virtuális nagy bevásárlást akkor, amikor akciós a kiszemelt használt vagy új babaruha. Szánj időt a keresgélésre, mert nem csak a használt és vadonatúj gyerekruházat, hanem az összes termékfajta közt találsz olyat, melynek csökkentettük az árát.

Tovább

Nincs olyan használtruha-termékcsoport, ahol ne találnál akár jelentős, 40%-os árcsökkenést! Új gyerekruha akció, új női ruha árengedmény, babahordozó eszköz csökkentett áron, babakocsi és autós kiegészítő most olcsóbban, kiságy, bébikomp, új gyerekjáték kevesebbért...

Új gyerekjáték akció? Szemezgess, ígérem, rábukkansz az akciós új gyerekjátékok, bébijátékok közt arra, mely éppen akkor vagy a későbbiekben jól jöhet!

Kíváncsi vagy, mennyivel több marad a pénztárcádban? Válogass a termékek között, és ha van kedved, időd, energiád, számold ki, hány forintot spóroltál azzal, hogy leárazott női ruha, gyerekjáték kerül a kosaradba. Nem nehéz, mert a kedvezményes használt és új gyerekruha, női ruha, gyerekjáték, bababútor felett feltüntetjük az árengedmény mértékét, a jelenlegi és a régi árát is.

Ne feledd, hogy 20 ezer forint felett ingyenes a szállítás! Válogass és vásárolj úgy a NOÁR használt gyerekruha webáruház termékei közül, hogy elérd ezt a limitet - ezzel is megtakaríthatsz.

 

Tovább